Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

24h holter EKG-a i detaljan izveštaj sa analizom rezultata!

Holter EKG-a, detaljan izveštaj i garancija validnosti rezultata

  • Super cena
  • 3000 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 1

  • 24h holter EKG-a
  • Detaljan izveštaj sa analizom rezultata
  • Garancija validnosti rezultata
  • Ordinacija Dr Nestorov

24h holter EKG-a se uvodi kao standardna dijagnostička procedura za lečenje kardioloških pacijenata, pored EKG-a i ultrazvučnog preleda. 

Pri tome, kvalitet signala i očitavanja rezultata najvećim delom zavisi od broja kanala (koji varira od 3 do 12). Iako za pacijenta postoji samo jedan „holter EKG-a“, korišćenje 12-kanalnog aparata nam dozvoljava da možemo garantovati validnost rezultata, što u praksi znači da rezultat neće biti odbačen niti u državnim, kao ni u privatnim kardiološkim ustanovama. 

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom 05.05.2014, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Osnovao ju je dr Marin Nestorov, sa idejom da pruži veliki dijapazon medicinskih usluga po prihvatljivim cenama, svojim komšijama i ostalim pacijentima.

Vizija na kojoj se temelji poslovna politika ordinacije, sadržana je u četiri reči koje čine poslovni slogan kuće: „Poštovanje, razumevanje, etika, komunikacija”. Kada dolazite kod nas po pomoć, morate dobiti naše puno poštovanje zbog Vašeg izbora, razumevanje Vašeg problema i potreba, moralno-etički adekvatan stav prema potrebama najadekvatnijeg lečenja, i dobru komunikaciju na dalje. Najviši cilj nam je mnogo zadovoljnih pacijenata i širenje dobrog glasa.
Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje.

Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je i izuzetno dobro snabdevena apoteka „Novamedika”
 

Lekarska ordinacija Dr. Nestorov

Lekarska ordinacija Dr. Nestorov,
Vojvode Vlahovića 2,
Beograd,
Srbija

www.drnestorov.rs

Dodatno predlažemo i...