Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Analiza telesnog sastava u Poliklinici Sport Medica!

In Body analizator sastava tela za samo 300 din

  • VREDNOST600 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA300 din
 • 300 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 23

 • Analiza telesnog sastava
 • Merenje na In Body analizatoru
 • Analizom je moguće prevenirati bolesti i stanja oranizma
 • Poliklinika Sport Medica

In Body analizator sastava tela

Visoka tehnologija koju InBody koristi omogućava da jednostavnim merenjem dobijete niz parametara čijom analizom je moguće prevenirati bolesti i stanja kao što su, izmedju ostalih: povišen krvni pritisak, dijabetes, ostale bolesti srca i krvnih sudova, odnosno deponovanje masti u jetri (masne jetra). Poseban naglasak treba staviti na podatke o nivou masnog tkiva u predelu abdomena i edematozne promene kao posledicu oštećenja kardiovaskularnog sistema.
 
Zahvaljujući tome InBody analizatori imaju široku primenu prilikom internističkih i sistematskih pregleda, a veoma su važan segment i u sportskoj medicini kao sastavni deo testiranja sportista bilo u okviru osnovnog sportsko-medicinskog pregleda, bilo kao deo pripreme za ergometrijsko testiranje sportista.
 
InBody nudi mogućnost preciznog praćenja napretka tokom rada na razvijanju telesnih sposobnosti i postizanju uravnoteženosti tokom trenažnog i takmičarskog procesa kod sportista. Segmentna analiza i izmereni indexi su neophodni kod određivanja plana fizičke aktivnosti sportista. 
 
Poliklinika Sport Medica
 
Sve medicinske usluge za sportiste i rekreativce pod jednim krovom. Poliklinika Sport Medica je ustanova koja aktivnim sportistima i rekreativcima pruža sveobuhvatnu medicinsku uslugu kako bi se na najbrži i najefikasniji način vratili u pun trenažni
i/ili takmičarski proces.
 
Uz usluge iz oblasti sportske medicine, poliklinika Sport Medica pruža kompletnu dijagnostiku i najšire terapijske metode u oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije. Celokupan koncept usluga zaokružen je dijagnostičkim i terapijskim procedurama u oblasti interne medicine.
 
FUNKCIONALNA DIJAGNOSTIKA SPORTISTA
 
Dijagnostika fizičke spremnosti sportista predstavlja sastavni deo procesa planiranja, kontrole i realizacije trenažnog procesa. Predstavlja savremen, naučno zasnovan i stručno prihvaćen način provere trenutnog fizičkog stanja ispitanika. Poliklinika Sportmedica raspolaže savremenom opremom za testiranje sportista, kao i ostalih grupa ispitanika, prema medicinskim indikacijama, uključujući i In Body analizator sastava tela.

Poliklinika Sport Medica

Poliklinika Sport Medica,
Đorđa Rajkovića 7,
Novi Sad,
Srbija

sportmedica.rs

Dodatno predlažemo i...