Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Fizikalna terapija sa elektroterapijom i laserom u Almedic ambulanti

Ambulanta za fizikalnu rehabilitaciju Almedic na Novom Beogradu

  • VREDNOST2,000 din
  • POPUST70%
  • UŠTEDA1400 din
 • 600 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 13

 • Fizikalne terapije u trajanju od 30 minuta
 • Terapije strujom, terapija laserom
 • Visokostručni kadar sa iskustvom i dugogodišnjom praksom
 • Specijalistička Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Almedic

Svaka fizikalna terapija se sastoji od laseroterapije i terapije ultrazvukom. Laseroterapija smanjuje akutni i hronični mišićnoskeletni bol, mišićni spazam i neurogeni bol. Primena laseroterapije daje odlične rezultate, jer brzo dovodi do željenog rezultata smanjenja bola i regeneracije povređenog tkiva. Tretmanom laseroterapije deluje se na akupunkturne tačke ruku, nogu, tela i glave i to kod pacijenata koji imaju sledeće indikacije: - distorziju - epikondilitis (teniski lakat) - bolno rame - zamrznuto rame - artrozu - išijas - migrenu i dr. Terapijski ultrazvuk podrazumeva dve metode u lečenju. Prva metoda podrazumeva dubinsku masažu dela tela koji se tretira. Druga metoda se odnosi na toplotu koja nastaje u tkivu delovanjem glave ultrazvučnog aparata. Na ovaj način se ne zagreva koža, nego tkivo u dubini na mestu gde ultrazvuk deluje. Tako je moguće delovati na krvni ugrušak duboko u mišiću i time poboljšati cirkulaciju i ubrzati njegovo razbijanje i resorpciju. Ultrazvuk se primenjuje sonoforezom (unošenjem lekova putem ultrazvuka) i subakvalno (ultrazvukom u vodi). Primena ultrazvučne terapije se koristi za lečenje: - cervikalne spondiloze - distorzije - koksartroze - gonartroze - burzitisa - kontraktura - lumbaga - Mb. Bechterew-a - Mb. Raynaud-a - mialgije - reumatoidnog artritisa - rupture mišića i tetiva i dr.

Elektroterapije:

Smanjuju bol, otklanjaju otok i smiruju razne upalne procese. Kod hroničnih oboljenja, u postoperativnom oporavku ili u sanaciji akutnih ozleda elektroterapija se po pravilu kombinuje sa celim nizom drugih fizioterapijskih tehnika, od masaže, lasera, ultrazvuka, pa sve do kineziterapije. Tek tako kompleksan pristup donosi i najbolje konačne rezultate.

Laseroterapije:

Laser je po definiciji usmerena svetlost. Laser osim u operativnom i invazivnom lečenju, koristimo kod sportskih povreda tipa prenaprezanja, oštećenja hrskavice u zglobovima, oštećenja ili hronične upale ostalih mekih tkiva, kao pomoć pri zarastanju otvorenih rana, kao stimulator akupunkturnih tačaka.
Danas se laser koristi u mnogim oblastima medicine, a značajno mesto zauzima i u fizioterapiji u lečenju raznih bolesti.

Ambulanta za fizikalnu rehabilitaciju Almedic: 

Osnovana je 2010 godine, kao specijalistička Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, širokog spektra pružanja fizioterapeutskih usluga za decu, sportiste, odrasle i stare. Ambulanta je registrovana kod APR-a.

Vlasnik Ambulante je Jovanka Markov sa završenom visokom školom strukovnih studija , sa položenim državnim ispitom i licencom strukovne komore za samostalan rad.

Dugogodišnje iskustvo, redovno stručno usavršavanje svake godine radi praćenja i osavremenjavanja novih dostugnuća u primeni metoda i tehnika u lečenju, garancija su da će pacijenti dobiti stručno, profesionalno i uspešno lečenje.

AMBULANTA RASPOLAŽE NOVOM OPREMOM , softverom najnovije generacije kojim su programirani vreme i svi drugi potrebni parametri za najkvalitetnije lečenje i isključuju mogućnost subjektivne greške ili skraćivanje procedura, te i na taj način pacijentu pružaju sigurnost, u šta se mogu uveriti već pri prvoj poseti ambulante.

Na ekranu su vidljivi svi parametri koji omogućuju fizioterapeutu i pacijentu da zajedno prate tok sprovođenja fizikalne terapije.

Visokostručni kadar sa iskustvom i dugogodišnjom praksom, kombinovan sa mladim školovanim kadrom ,uz primenu nove savremene opreme, garantuju pacijentima kvalitetno i uspešno lečenje. U komfornom ambijentu pacijenti će se prijatno osećati.

U AMBULANTI MOŽETE OBAVITI I RAZNE SPECIJALISTIČKE PREGLEDE FIZIJATRA, ORTOPEDA I RAZNIH DRUGIH SPECIJALISTA koje Ambulanta angažuje kao saradnike po zahtevu pacijenata. Na taj način korisnik usluga Almedica bez čekanja i gubljenja vremena dobija kompletnu medicinsku uslugu .

Mobilni fizioterapeuti i prenosiva oprema i aparati omogućuju da pacijent dobije kvalitetnu uslugu kod svoje kuće u onim slučajevima kada pacijent ima otežano kretanje ili je nepokretan.

Cene usluga su vrlo prihvatljive i pristupačne najširim grupama korisnika i među najnižim su u Gradu, koje nisu menjane od početka rada, bez obzira na znatan porast svih vrsta troškova Ambulante.

Almedic se nalazi u urbanom centru Novog Beograda, između Delta city, Extra Ideje i Chinese Shopping mola, sa dobrim autobuskim i tramvajskim vezama iz svih delova grada i sa pristupačnim prilazom i parkingom, što u znatnoj meri olakšava dolazak i boravak pacijenata i njihovih pratilaca.

Naš pristup pacijentu i postupak lečenja pružaju pacijentu sigurnost da će biti savesno lečen i izlečen i da će mu biti ublažene tegobe u svakom slučaju.

Almedic

Almedic,
Jurija Gagarina 27g,
Beograd,
Srbija

www.almedic.rs

Dodatno predlažemo i...