Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kompletan kardiološki skrining!

Kompletan kardiološki pregled

  • Super cena
  • 9990 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

  • Pregled specijaliste kardiologije
  • Pulsna oksimetrija, ultrazvuk srca i EKG
  • Kolor dopler krvnih sudova vrata
  • 24h holter EKG-a/krvnog pritiska sa očitavanjem

Kardiovaskularni skrining

Kompletan kardiološki skrining započinje pregledom kardiologa specijaliste. Obavlja se anamneza - razgovor sa pacijentom o tegobama i uvid u istoriju bolesti. Nakon toga se sprovodi auskutacija - pregled rada srca, nrenje pritiska, palpacija, preporuka za dalje lečenje. Nakon toga se obavlja sva potrebna dijagnostika: EKG, pulsna oksimetrija, ultrazvuk srca, kolor dopler krvnih sudova vrata i postavlja se 24h holter EKG-a/krvnog pritiska sa očitavanjem.

Kardiološki skrining se preporučuje svima koji imaju kardiovaskularne probleme, kao i onima koji su prvi put osetili oštre bolove u grudima, onima koji imaju otežano disanje, kretanje i sl. Važno je da se rade preventivni pregledi kako bi se kompletno prekontrolisalo zdravstveno stanje. Srce je organ koji radi svake sekunde našeg života i potrebno je da brinemo o njemu na pravi način. Misli o svom zdravlju na vreme. Iskoristi sjajnu ponudu i rezerviši sada svoj kupon za kardiološki skrining!

Dijagnostički centar Balkan Medic

Dijagnostički centar Balkan Medic je osnovan sa ciljem da pruži najbolju uslugu i dijagnostiku. Nalazi se u srcu Beograda, na Dorćolu. Svakog radnog dana i subote, tu je ljubazno osoblje i stručni tim lekara, spreman da u svakom trenutku najefikasnije odgovori na sve zahteve. U tome pomaže kvalitet medicinskih usluga, znanje i najmodernija oprema gde je partner kompanija Visaris. Nakon dugogodišnje prakse, iskustva, znanja i reputacije stečene u najvećim državnim ustanovama, rešili su da to pretoče u privatnu praksu i svim dosadašnjim korisnicima pruže još kvalitetniju uslugu i negu. Fokusirani su na svakog pacijenta, pre svega ljudski, a zatim i profesionalno.

 

Dijagnostički centar Balkan Medic

Dijagnostički centar Balkan Medic,
Rige od Fere 22,
Beograd,
Srbija

balkanmedic.rs

Dodatno predlažemo i...