Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Urološki pregled sa ultrazvukom!

Pregled urologa, ultrazvuk kompletnog urotrakta i uroflow za 3.990 din

 • Super cena
 • 3700 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Zakažite svoj pregled urologa
 • Ultrazvukom kompletnog urotrakta otklonite svaku sumnju
 • Procenite funkcije mokraćne bešike, sfinktera i prostate Uroflow-om
 • Specijalista koji će dati reporuke za lečenje i primenu terapijskih procedura

Proverite vaš urogenitalni trakt na vreme! Mislite na svoje zdravlje!

Ako imate učestalo mokrenje, peckanje ili bol u donjem delu stomaka , onda Vam je hitno potreban urološki pregled; a ako vodite računa o svojim bubrezima, urotraktu, prostati, onda ćete povremeno i bez simptoma uraditi preventivno ovaj važan pregled.

Pregled obavlja klinički lekar, specijalista urologije.

Redovna urološka kontrola u mnogome će vas lišiti nastanka velikih problema kao i bolova koji se mogu javiti kao propratni efekat akutne ili hronične upale prostate, uvećanja prostate ili čak i nastanak raka prostate. Važnost redovnih lekarskih poseta morate shvatiti ozbiljno kako ne biste došli u situaciju da se promena javi a vi, zanemarivajući tegobe, shvatite da je problem već uveliko uznapredovao i da je proces lečenja, u tim slučajevima, dugoročan a samim tim i neprijatnosti koje osećate, neće brzo prestati. Mislite na svoje zdravlje jer niko drugi osim vas ne može.

Odlazak na urološki pregled, ponekad, zna da bude neprijatan u smislu informacija koje ste čuli iz iskustva drugih osoba, ali to ne mora da bude baš tako! Odlazak na ovu vrstu pregleda morate shvatiti veoma ozbiljno zbog vašeg zdravlja ali i kao obavezu prema vašem partneru, porodici. Kao što praktikujete generalni sistematski pregled jednom godišnje tako bi trebalo obaviti i urološki pregled (makar jednom godišnje) a češće u nekim poznijim godinama kada se problemi sa prostatom učestalije javljaju.

Urologija

se bavi otkrivanjem i lečenjem bolesti bubrega, prostate, mokraćne besike i testisa. Obavezan pregled svih muškaraca u cilju prevencije i sveopšteg medicinskog zdravlja ali i seksualnog života njih samih i njihovih partnera ali i očuvanja njihove reproduktivne sposobnosti.

Urologija je grana kliničke medicine koja se bavi etiologijom, patogenezom i dijagnostikom oboljenja urinarnog trakta kod muškaraca i kod žena, te reproduktivnim organima kod muškaraca. Lekar specijalista za ovu oblast naziva se urolog i on je obučen da postavlja dijagnoze i leči urogenitalna oboljenja. Oboljenja urogenitalnog trakta koja su u nadležnosti urologa su infekcije mokraćnih kanala, bubrega i mokraćnog mjehura raznim bakterijama, kao i upala prostate kod muškaraca, poremećaji izvodnog sistema bubrega kao zaprekama protoka mokraće, urođene anomalije, kamenacem, dobroćudni i zloćudni tumorima bubrega.

 • problemima mokraćnog mehura
 • problemima mokraćne cevi i prostate
 • problemima penisa kao što je impotencija, tumori i druge bolesti
 • poremećajima testisa i okolnih struktura
 • sterilizacijom muškaraca
 • neplodnošću muškaraca
 • seksualnim disfunkcijama - traženje organske podloge za impotenciju, preuranjenu ejakulaciju itd.
 • pored toga, urologija je često povezana s drugim oblastima medicine poput: andrologije, nefrologije, ginekologije, neurologije, onkologije i hirurgije.

Poliklinika Bonadea

Specijalistička ordinacija Bonadea osnovana je 2003. godine, da bi 2006. godine prerasla u polikliniku. Nalazi se u centru Novog Sada, u ulici Jovana Đorđevića broj 11. U poliklinici se obavljaju specijalistički pregledi iz više oblasti.
Put do bržeg ozdravljenja je kraće vreme za postavljanje dijagnoze, što će Vam u poliklinici Bonadea, savremenom medicinskom opremom, stručan tim sigurno obezbediti.

Poliklinika Bonadea

Poliklinika Bonadea,
Jovana Đorđevića 11,
Novi Sad,
Srbija

poliklinikabonadea.com

Dodatno predlažemo i...